Անցնել բովանդակությանը

Հաշվի ջնջում

Ջնջում հավելվածում

Բացեք Red Auto-ն, անցեք «Պրոֆիլ» բաժին, ոլորեք ներքև և սեղմեք «Ջնջել հաշիվը»։ Հաստատեք գործողությունը։ Հաշիվը ջնջվում է անմիջապես, և դուք դուրս եք գալիս բոլոր սարքերից։

Ինչ է լինում տվյալների հետ

Հեռախոսահամարը, անունը, խանութի տվյալները, կոնտակտները, լեզուն և մուտքի տվյալները ջնջվում են անմիջապես։ Push ծանուցումների գրանցումները և ակտիվ նիստերը հեռացվում են։

Ձեր ստեղծած հայտերը, առաջարկները և կարծիքները մնում են համակարգում անանուն տեսքով՝ առանց ձեզ հետ կապի, որպեսզի այլ օգտատերերի գործարքների պատմությունը չխախտվի։

Հավելվածը հասանելի չէ՞

Գրեք info@red-auto.store հասցեին ցանկացած էլ. փոստից և նշեք այն հեռախոսահամարը, որով գրանցված է հաշիվը։ Մենք կստուգենք, որ համարը ձերն է, և կջնջենք հաշիվը 7 օրվա ընթացքում։

Կրկին գրանցվել

Դուք կարող եք ցանկացած պահի կրկին գրանցվել նույն հեռախոսահամարով։ Ջնջված տվյալները չեն վերականգնվում։